Speakers and Governance arrangement

Day 1, Thursday October 8, 2020

 

Session I: (09:00 – 12:30hrs GMT+1; Duration: 3 hrs 30min )

Moderator: Prof J.F.K. Akinbami

Rapporteurs: Prof A.O. Adesoji/Dr (Mrs) Ayanfe Jesuleye

 

Worship Session: Bro Akin Israel (30 mins)

Prayer Session: Rev Bode Oluwusi (30 mins)

ALS-YCLA Vision – Rebuilding Ruined Cities/Nations through Godly Leaders (Isa. 61:4): Pastor Segun Olanipekun (1 hr)

The Diaspora (Potentials and Engagement for participatory development of Africa):

Prof Ansel Brown (North Carolina, USA)  (30 mins)

Dr David Alao (Al Ain, UAE) (30 mins)

Q&A (30 mins)

SHORT BREAK (12:30 – 13:00 hrs, GMT+1;  Duration: 30 minutes)

Session II: Panel Discussion (13:00 – 14:30 hrs GMT+1; Duration: 1 hr 30 mins)

Moderator: Prof Adebayo Abayomi

Rapporteurs: Prof Joshua Ojo/Sis OjuJesu Orifowomo

Rebuilding Ruined Cities/Nations through Godly Leaders 

Education Sector:  Mrs Adun Akinyemiju. (30 mins)

Arts, Media, and Entertainment Sector:  Evang. Mike Bamiloye  (30 mins)

Q&A (30 mins)

LONG BREAK + LUNCH (14:30 – 15:30 hrs GMT+1;  Duration: 1 hour)

Session III:  (15:30  – 17:00 hrs, GMT + 1;  Duration: 1 hr 30 mins)

Moderator: Dr (Mrs) Oluyomi Emma-Okon

Rapporteurs: Pharm. Wale Toluwalase/Dr Cornelius Atere

Book Launch: A Review of Yoruba Culture from a Biblical Point of View – Pastor Olanipekun, [Forward  by Rev Mike Oye]

  • Reviewer I: Evang. Demola Aboluwarin (15 mins)
  • Reviewer II: Rev Bode Oluwusi (15 mins)
  • Comments: Pst Segun Olanipekun (15 mins)
  • Comments and Blessing of the Book: Rev Mike Oye (15 mins)

Greetings and Blessing of CLAY Platform by Grand Patrons

  • Greetings and Blessing of CLAY Platform: Patron 1 (10 mins)
  • Greetings and Blessing of CLAY Platform: Patron 2 (10 mins)
  • Greetings and Blessing of CLAY Platform: Patron 3 (10 mins)

 

Day 2: Friday 9th October, 2020

 

Worship Session: Bro Akin Israel (09:00 – 09:30 hrs, GMT+1; Duration: 30 mins)

 

Session IV.  (09:30 – 11:45hrs GMT+1; Duration: 2 hr 15mins)

Yorubaland: Developmental issues and Scriptures (Tentative Theme): Pastor John AdejoroOluwa (1 hr)

 

AICC Workshop (1 hr 15 mins)

Moderator: Pastor Kayode Ayorinde

Presenter: Pastor Segun Olanipekun

Rapporteurs: Mr Dare Mudashiru / Mr Oluwagbemi Oluwagbeminiyi

SHORT BREAK (11:45 – 12:00 hrs GMT +1;  Duration: 15 minutes)

Session V. (12:00 – 13:30hrs GMT+1;  Duration: 1 hr 30mins)

 

AA Workshop (1 hr 30 mins)

Moderator: Prof Joshua Ojo

Presenters:  Pst Segun (Int’l)/ Pst Adejoro (Nigeria)

Rapporteurs: Justice (Prof) Wale Orifowomo/Arc Misan Egbe

LUNCH BREAK (13:30 – 14:15 hrs GMT +1;  Duration: 45 minutes)

Session VI. [Restricted Audience] : (14:15 – 15:45hrs GMT+1; 1 hr 30mins)

AOBACO Workshop

Moderator: Dr Lekan Jesuleye

Rapporteurs: Dr (Mrs) Yomi Emma-Okon/Pastor Akin Oyedeji

Speaker: HRM, Oba (Dr) Adetoyese Oyeniyi, Olufi of Gbongan

ALS Jerusalem 2019:  Experience and Expectations therefrom

SHORT BREAK (15:45 – 16:00 hrs GMT +1;  Duration: 15 minutes)

Session VII (16:00 – 16:45 hrs GMT+1;  Duration: 45mins)

Closing Remarks: Pastor Segun Olanipekun (30 minutes)

Draft Communique:  Conference Secretariat (10 minutes)

Closing Prayers: Pastor Rachael Olanipekun (5 minutes)

================================================

General Format for Day 2 Workshops:

Opening Prayers (2 minutes),

Moderator:  Introduces the Subject and the Presenter(s) (5 minutes).

Presenter(s): Issues, Aim and Objectives. Proposed System and Structures. Progress Report. Next Steps required (30 minutes).

Contributions and Discussion (25/40 minutes).

Moderator/Rapporteur: Wrap-up.  Collate and Announce Action Points (10 minutes)

Prayers (3 minutes)

======================================================

.