Programme at a glance

DATE EVENT MAIN SPEAKER/

FACILITATOR

Day 1, Thursday October 8, 2020

 

 

Session I:

(09:00 – 12:30hrs GMT+1;

Duration: 3 hrs 30min )

 

Worship Session

Prayer Session

ALS-YCLA Vision: Rebuilding Ruined Cities/Nations through Godly Leaders (Isa. 61:4)

 

Bro Akin Israel (30 mins)

Rev Bode Oluwusi (30 mins)

Pastor Segun Olanipekun (1 hr)

The Diaspora (Potentials and Engagement for participatory development of Africa)

Q&A

Prof Ansel Brown (North Carolina, USA)  (30 mins)

Dr David Alao (Al Ain, UAE) (30 mins)

Moderator (30 mins)

SHORT BREAK (12:30 – 13:00 hrs, GMT+1;  Duration: 30 minutes)
Session II:

Panel Discussion

(13:00 – 14:30 hrs GMT+1;

Duration: 1 hr,30 mins)

Theme: Rebuilding Ruined Cities/Nations through Godly Leaders 

Education Sector

Arts, Media, and Entertainment Sector

Q&A

Mrs Adun Akinyemiju (30 mins)

Evang. Mike Bamiloye  (30 mins)

Moderator (30 mins)

 

LONG BREAK + LUNCH (14:30 – 15:30 hrs GMT+1;  Duration: 1 hour)

Session III:

(15:30  – 17:00 hrs, GMT + 1;

Duration: 1 hr 30 mins)

Book Launch: A Review of Yoruba Culture from a Biblical Point of View – Pastor Olanipekun, [Forward  by Rev Mike Oye] Evang. Demola Aboluwarin (15 mins)

Rev Bode Oluwusi  (15 mins)

Pst Segun Olanipekun (15 mins)

Rev Mike Oye (15 mins)

Greetings and Blessing of CLAY Platform Grand Patrons  (30 mins)
END DAY 1
Day 2: Friday 9th October, 2020

 

 (09:00 – 09:30 hrs, GMT+1;

Duration 30 mins)

 

 

Worship Session:

 

 

Bro Akin Israel

Session IV.  (09:30 – 11:45hrs GMT+1;

Duration: 2 hr 15mins)

 

Charge (Tentative Title): Yorubaland: Developmental issues and Scriptures

 

AICC Workshop

Pastor John AdejoroOluwa

 (1 hr)

Pastor Segun Olanipekun

(1 hr 15 mins)

SHORT BREAK (11:45 – 12:00 hrs GMT +1; 15 minutes)
Session V (12:00 – 13:30hrs GMT+1;

Duration: 1 hr 30mins)

 

AA Workshop

Pst Segun (Int’l)

Pst Adejoro (Nigeria)

(1 hr 30 mins)

LUNCH BREAK (13:30 – 14:15 hrs GMT +1;  45 minutes)
Session VI. [Restricted Audience] : (14:15 – 15:45hrs GMT+1;

Duration: 1 hr 30mins)

 

AOBACO Workshop

 

HRM, Olufi of Gbogan

(1 hr 30 mins)

SHORT BREAK (15:45 – 16:00 hrs GMT +1; 15 minutes)
Session VII (16:00 – 16:45 hrs GMT+1;  Duration: 45mins) Closing Remarks

Draft Communique

Closing Prayers

Pastor Segun Olanipekun

Conference Secretariat

Pastor Ezekiel A. Odeyemi